B2 Zonwering | Raambekleding | Enschede

B2 Zonwering maakt onderdeel uit van de MuesGroep   Mues Item

Buitenleven

Ontdek buitenleven in stijl

Comfortabele en sfeervolle oplossingen

Ook al laat het weer in Nederland het niet altijd toe om naar buiten te gaan, u wilt te allen tijde kunnen genieten van uw mooi aangelegde tuin of terras. Bij B2 Buitenleven en zonwering begrijpen wij dat maar al te goed. Daarom kunt u bij ons terecht voor onder andere mooie en functionele terrasoverkappingen, zonwering producten, flexibele glazen wanden, strakke tuinschermen en prachtige accessoires om uw tuin goed tot zijn recht te laten komen.

B2 Zonwering & Buitenleven kan u inspireren en adviseren met innovatieve oplossingen in het buitenleven. Wij luisteren, denken met u mee en adviseren u. En als u tot aankoop overgaat, kunt u terugvallen op onze eigen monteurs. Zodat u zelf helemaal niets hoeft te doen. Wij monteren alles precies zoals met u is afgesproken. Zelfs het overgebleven verpakkingsmateriaal wordt milieuverantwoord voor u afgevoerd.

Recente projecten

Eigen montagedienst

Een correcte montage van uw zojuist aangeschafte zonwering is erg belangrijk! Niet in de eerste plaats voor een goede werking, maar ook voor een lange levensduur is een goede bevestiging van belang. En laten we ook uw eigen veiligheid natuurlijk niet vergeten. 

Onze monteurs staan daarom graag voor u klaar. Met een compleet uitgeruste bus voorzien van het allernieuwste (accu)gereedschap komen onze ervaren monteurs uw zonwering vakkundig monteren. En als alles naar wens is gemonteerd, voeren we zelfs het verpakkingsmateriaal milieuverantwoord voor u af. Zo willen we graag dat elke opdracht een visitekaartje wordt van ons.

Uw Buitenleven specialist in Enschede

U ziet het: Wij helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe raambekleding, zonwering, buitenleven of insectenwering. Of u nu op zoek bent naar een luxe en sfeervolle uitstraling of u heeft juist een trendy en moderne smaak. We zijn u graag van dienst met goede kwaliteit en een compleet assortiment . Zo hebben we voor iedere vraag een oplossing. Wij geloven in een helder en goed advies, zodat u weet wat kan en wat niet mogelijk is. Daarnaast bieden we u graag (meer)waarde door onze ervaring en vakkennis. Alleen door ons werk iedere keer weer méér dan goed te doen, hopen we op goede  mond-op-mond reclame. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Bekijk onze hoogwaardige producten:
Zonwering, raambekleding, buitenleven en insectenwering

Tuinkamer

Hier naam

Hier naam

Hier naam

Direct contact

Heeft u vragen over onze producten of wilt u een afspraak maken voor advies op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via de website, per e-mail of telefonisch. Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw zonweringbehoeften.
Kunnen we je ergens mee helpen?