B2 Zonwering | Raambekleding | Enschede

B2 Zonwering maakt onderdeel uit van de MuesGroep   Mues Item

Screens van B2 zonwering

Welkom bij B2 Zonwering, waar we u graag kennis laten maken met de geavanceerde SolidScreen zonwering. Deze innovatieve zonwering onderscheidt zich door het unieke ritsgeleide doek, wat tal van voordelen met zich meebrengt. Door de verticale plaatsing dekt de SolidScreen het volledige glasoppervlak af, wat niet alleen efficiënt zonnewarmte buiten houdt, maar ook zorgt voor visueel comfort door diffuus licht toe te laten zonder het zicht naar buiten te blokkeren.

De SolidScreen is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uiterst duurzaam en functioneel. Het systeem is uitvoerig getest op windsnelheden tot 145 km/h en heeft de hoogste klasse behaald in TÜV-testen op levensduur en windbelasting. Hierdoor is de SolidScreen perfect geschikt voor toepassingen op grote hoogte.

Naast screens kunt u tevens kiezen voor andere systemen zoals de markisolette, markiezen of een uitvalscherm.

Bij B2 Zonwering streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Daarom wordt de SolidScreen vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is extra degelijk dankzij een dubbele lagering in diverse proppen en een speciale kapondersteuning bij grote breedtes. Bovendien zijn speciale bovenbuizen beschikbaar met een terugliggende doeksleuf, wat aftekening van het oprollen in het doek aanzienlijk vermindert.

Onze SolidScreens zijn niet alleen functioneel, maar ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Met bevestigingsplaten voor eenvoudige montage en verschillende geleiders voor het volledig uit het zicht doorvoeren van de motorkabel, bieden wij een naadloze en esthetische oplossing voor al uw zonweringbehoeften. Maak uw ruimte compleet met de betrouwbare en hoogwaardige SolidScreen van B2 Zonwering.

Wat kunnen we voor u betekenen?

B2 Zonwering & Buitenleven kan u inspireren en adviseren met innovatieve oplossingen in zonwering voor buiten. Wij luisteren, denken met u mee en adviseren u. En als u tot aankoop overgaat, kunt u terugvallen op onze eigen monteurs. Wij monteren alles precies zoals met u is afgesproken.

Neem contact met ons op

Screens specialist voor Enschede & Glanerbrug

B2 Zonwering en Buitenleven is een kleine onderneming met enthousiaste mensen. Door onze ruime kennis en ervaring op gebied van buitenzonwering hebben wij een goede kijk op traditionele oplossingen. Daarnaast volgen wij nauwlettend de laatste ontwikkelingen zodat we u ook innovatieve oplossingen kunnen bieden. Want niet elk situatie is geschikt voor standaardproducten, soms wordt er maatwerk of een combinatie van meerdere producten gevraagd.

Wij willen ook graag kennis maken met u. Vertel ons uw wensen en laat u door ons inspireren en adviseren. En wij bieden u een betaalbare oplossing met kwaliteitsproducten. Neem vandaag nog contact met ons op via deze website of bel ons. Wij horen of zien u graag.

Mues Zonwering pand

Direct contact

Heeft u vragen over onze producten of wilt u een afspraak maken voor advies op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via de website, per e-mail of telefonisch. Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw zonweringbehoeften.
Kunnen we je ergens mee helpen?