B2 Zonwering | Raambekleding | Enschede

B2 Zonwering maakt onderdeel uit van de MuesGroep   Mues Item

Insectenwering

Insectenwering op maat

Houd ongewenste gasten buiten

Iedereen heeft wel eens last van insecten (denk met name aan vliegen, muggen en wespen) in zijn of haar woning. Om dit tegen te gaan worden heeft men allerlei middelen en apparaten uitgevonden. Eén van de meest efficiënte oplossingen voor alle insecten is de oude vertrouwde hor. Doordat de hor een raam en/of deur volledig afsluit werkt het nagenoeg altijd. Een goede hor gaat vele jaren mee en hoeft niet vervangen, gevuld of opgeladen te worden zoals vele andere anti insecten oplossingen.

De hor zelf heeft de afgelopen jaren een ware transformatie ondergaan. Hoewel het vaak niet opvalt is de moderne hor veel steviger en handiger dan enkele jaren geleden. Ook de manieren van plaatsen en openen zijn verbeterd. Zo bestaat er tegenwoordig een voorzethor, rolhor, inzethor en een plisséhor. In de verschillende merken, materialen en oplossingen zit veel verschil in kwaliteit.

B2 Zonwering en buitenleven is ijzersterk in het aanbieden, inmeten en plaatsen van allerlei soorten insecten wering. Wij werken alleen met de beste materialen en hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied. Wij zorgen voor een uitstekende service. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor uw insecten wering. Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Recente projecten

Uw insectenwering specialist in Enschede

U ziet het: Wij helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe raambekleding, zonwering, buitenleven of insectenwering. Of u nu op zoek bent naar een luxe en sfeervolle uitstraling of u heeft juist een trendy en moderne smaak. We zijn u graag van dienst met goede kwaliteit en een compleet assortiment insectenwering en zonwering producten. Zo hebben we voor iedere vraag een oplossing. Wij geloven in een helder en goed advies, zodat u weet wat kan en wat niet mogelijk is. Daarnaast bieden we u graag (meer)waarde door onze ervaring en vakkennis. Alleen door ons werk iedere keer weer méér dan goed te doen, hopen we op goede  mond-op-mond reclame. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Bekijk onze hoogwaardige producten:
Zonwering, raambekleding, buitenleven en insectenwering

Inzethorren

Raamrolhorren

Plissévouwhordeuren

Hier naam

Direct contact

Heeft u vragen over onze producten of wilt u een afspraak maken voor advies op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via de website, per e-mail of telefonisch. Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw zonweringbehoeften.
Kunnen we je ergens mee helpen?