B2 Zonwering & Buitenleven Enschede

B2 Kunststof Zonwering maakt onderdeel uit van de MuesGroep   Mues Item

Zonweringdoek bij B2 zonwering

Is het doek van uw buitenzonnescherm aan vervanging toe door beschadigingen, slijtage of een kleur die niet meer bij uw woning past? Bij B2 Zonwering kunt u losse zonweringdoeken en/of screendoeken bestellen, speciaal op maat gemaakt voor uw behoeften. Of het nu gaat om een enkel raamdoek of om het volledig vervangen van het doek van uw zonnescherm, bijna alles is mogelijk bij B2 Zonwering. Wij bieden zware kwaliteit zonweringdoeken van acryl en screendoek van glasvezel, met een breed scala aan kleuren en dessins om uit te kiezen.

  • Acryldoek (tbv zonneschermen)
  • Glasvezeldoek (tbv screens)

Bij B2 Zonwering leveren we zonweringdoeken van hoogwaardige stof, zoals Tibelly. Onze doeken worden geweven uit acrylvezels die door en door gekleurd zijn, waardoor ze langdurig kleurvast blijven.

Terrasscherm bij huis

Zonwering doek vervangen

Overweegt u het doek van uw zonnescherm te vervangen omdat het versleten of beschadigd is? Of wilt u simpelweg uw woning een nieuwe uitstraling geven? Als het mechaniek en de functionaliteit van uw zonnescherm nog in goede staat zijn, maar het doek niet meer voldoet, dan is het vervangen van alleen het zonweringdoek een voordelige optie. Hiermee krijgt uw scherm en uw woning een geheel nieuwe look en gaan ze weer jaren mee.

Wat kunnen we voor u betekenen?

B2 Zonwering & Buitenleven kan u inspireren en adviseren met innovatieve oplossingen in zonwering voor buiten. Wij luisteren, denken met u mee en adviseren u. En als u tot aankoop overgaat, kunt u terugvallen op onze eigen monteurs. Wij monteren alles precies zoals met u is afgesproken.

Neem contact met ons op

Zonwering doeken specialist voor Enschede & Glanerbrug

B2 Zonwering en Buitenleven is een kleine onderneming met enthousiaste mensen. Door onze ruime kennis en ervaring op gebied van buitenzonwering hebben wij een goede kijk op traditionele oplossingen. Daarnaast volgen wij nauwlettend de laatste ontwikkelingen zodat we u ook innovatieve oplossingen kunnen bieden. Want niet elk situatie is geschikt voor standaardproducten, soms wordt er maatwerk of een combinatie van meerdere producten gevraagd.

Wij willen ook graag kennis maken met u. Vertel ons uw wensen en laat u door ons inspireren en adviseren. En wij bieden u een betaalbare oplossing met kwaliteitsproducten. Neem vandaag nog contact met ons op via deze website of bel ons. Wij horen of zien u graag.

Mues Zonwering pand

Direct contact

Heeft u vragen over onze producten of wilt u een afspraak maken voor advies op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via de website, per e-mail of telefonisch. Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw zonweringbehoeften.
Kunnen we je ergens mee helpen?