B2 Zonwering | Raambekleding | Enschede

B2 Zonwering maakt onderdeel uit van de MuesGroep   Mues Item

Over
B2 Zonwering

Over B2 Zonwering

Service, Garantie en de beste prijs

Kent u de tegeltjes-wijsheid “het leveren van kwaliteit kost geld, maar het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen”? Als het gaat om duurzame producten zoals de onze, dan willen we u laten zien dat aanschaf van goede kwaliteit méér oplevert dan het kiezen voor de laagste prijs. We willen namelijk dat ú terugkomt en niet het product wat u bij ons heeft gekocht…

Onze merken zijn niet voor niets… SolMaat Products, Somfy Nederland, Aluxe en ABZ Raamdecoratie.

Om het overzichtelijk te houden hebben wij onze producten ingedeeld in de categorieën: zonwering, raambekleding, buitenleven en insectenwering.

solmaat
Somfy
logo abz
logo Aluxe

Service

Zoals gezegd streven wij naar een voorkeurspositie in raambekleding, zonwering, buitenleven en insectenwering. Dat doen wij door de levering van kwaliteitsproducten te combineren met onze ervaring en vakkennis. En mocht het toch zo zijn dat er iets niet helemaal in orde is, heeft u wel het geluk dat u onze service kunt ervaren. Die zorgt er namelijk voor dat alles op alles wordt gezet om dit als nog voor elkaar te krijgen. 

Garantie

Uiteraard krijgt u de fabrieksgarantie behorend bij de kwalitatief goede producten. Maar B2 gaat verder… Mocht er na de garantietermijn toch een gebrek aan het licht komen, dat redelijkerwijs voor garantie in aanmerking zou komen, treedt gelukkig ook voor u regel twee (zie service) in werking. Wij streven naar een voorkeurspositie, dus zullen we alles in onze macht doen om u tevreden te stellen.

Kosten

Wij hebben geen grote showroom, wel een werkplaats. Wij hebben geen vertegenwoordiger, wel een adviseur en een monteur in één. Omdat wij hierdoor weinig kosten hebben, kunnen wij u kwalitatief hele goede producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Onze producten zijn veel waard, tegelijkertijd kosten ze weinig.

Bekijk onze hoogwaardige producten:
Zonwering, raambekleding, buitenleven en insectenwering

Direct contact

Heeft u vragen over onze producten of wilt u een afspraak maken voor advies op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via de website, per e-mail of telefonisch. Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw zonweringbehoeften.
Kunnen we je ergens mee helpen?